następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net!eu.feeder.erje.net !news.glorb.com!nx02.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.p l!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl .POSTED!not-for-mail Date: Sat, 12 Apr 2014 11:23:22 +0200 From: FEniks <x...@p...fm> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.4.0 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak przygotowujecie karkówkę? Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 9 Message-ID: <53490606$0$2367$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.27.245.8 X-Trace: 1397294598 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2367 83.27.245.8:1561 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355456 Ukryj nagłówki Żeby była miękka, soczysta, możliwa do spożycia na ciepło i na zimno? |
Zobacz także