| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: Piecia <d...@p...onet.bez-tego.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Masło orzechowe - gęstość a smarowalność Date: Wed, 25 Oct 2006 22:26:23 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <ehohfa$kme$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: host6-65.btk.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1161808172 21198 80.54.246.65 (25 Oct 2006 20:29:32 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Oct 2006 20:29:32 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 1.5.0.7 (X11/20061008) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:281286 Ukryj nagłówki Witam | |
Zobacz także