Data: 2004-07-10 06:57:27
Temat: Odp: Czy warto jeszcze gotować?
Od: "Piotr Gołębiowski" <hgolebiowski @ interia.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik waldek <A...@o...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ccndm4$4u0$...@i...gazeta.pl...
> W garmażerkach (i nie myślę o chamach (HipedrMarketach)) coraz więcej
> smacznych produktów: pierogi, kaszanki, krokiety, surówki, placki,
rozmaite
> rożnówki, mnóstwo różnych kotletów, kopytka, a nawet pieczone ziemniaki.
A czy kolega oglądał program "Uwaga"? Takie wyroby mogą mieć kilka tygodni i
cały czas są odświerzane olejami i innymi specyfikami.
> Wszystko w cenach porównywalnych do kosztów domowego obiadu, a przy tym
> całkiem strawne (oczywiście tylko te niektóre). Np. ostatnio odkryłem
> cudowną kaszankę, zajadam się nią od tygodnia. Więc, przekornie, czy warto
> jeszcze gotować?
Tylko, że ta kasanka może mieć już kilka tygodni.
--
Piotr Gołębiowski
h...@i...pl
|