Data: 2001-03-28 20:53:08
Temat: Odp: Pascha
Od: "Zowisia" <z...@n...spam.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jerzy <0...@m...pl> napisał:99thtu$268$...@s...icm.edu.pl...
> Użytkownik rena <r...@a...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3ac244ca$...@n...vogel.pl...
> > nigdy nie jadla paschy - niech ktos opisze jak smakuje?!!!
> mlask!!! syyyyymk! ekstra!
> pozdr. Jerzy
---
witam, czytam liste od paru dni z wielkim zainteresowaniem,
i uznaniem dla altruistycznego nastawienia - dzielic sie TAKIMI przepisami
! -
chwala wam.
Pasche jadlam domowa i w restauracji, jest to masa
(bialo)serowo-maslano-zoltkowa
z rodzynkami i moze czyms jeszcze, jednym slowem taki deser,
ale z tych bombowo-kalorycznych do szescianu. Ser np. musi byc najtlustszy
mozliwy,
i zdaje sie nawet trzeba go najpierw samemu wyprodukowac ?
Przepis jest zdaje sie w Kuchni Polskiej ... ale wole nie robic.
Smakuje albowiem dokladnie tak, jak to opisal Jerzy.
serdecznie pozdrawiam :)))
--
Zowisia < mail to: z...@n...spam.poczta.onet.pl >
>
>
|