Data: 2000-08-14 07:58:59
Temat: Odp: Ryba fugu
Od: "Camille" <c...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Marek P. <m...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:01a801c0052a$a79e2b20$17684cd5@ppp...
> Cześć, kochani!
>
> Bardzo fajna grupa. Nikt się (chyba) z nikim nie kłóci, każdy ma coś
> ciekawego do powiedzenia, i to na temat.
>
> Mam różne informacje o rybie fugu (takim daniu kulinarnym, oczywiście).
Nie
> wiem, czy są prawdziwe, niesprzeczne, ani czy są pełne. Dopiszcie coś,
> proszę, albo i skomentujcie.
>
Ja słyszałam, że fugu mogą przyrządzać tylko licencjonowani kucharze.
Licencje wydaje (chyba) japońskie Ministerstwo Zdrowia.
Camille
|