Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!orion.cst.tpsa.pl!ne
ws.intertele.pl!not-for-mail
From: "pablo" <g...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Odp: Stek! - koniec swiata
Date: Wed, 10 May 2000 08:48:56 +0200
Organization: INTERTELE S.A. http://www.intertele.pl
Lines: 29
Message-ID: <8fatci$4u1$1@news.intertele.pl>
References: <8f9f4u$qcr$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>
NNTP-Posting-Host: ppp218.intertele.pl
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:27758
Ukryj nagłówki
Użytkownik Krzysztof Burmer <k...@u...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:8f9f4u$qcr$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
> Blagam o rade moze jest jest jakas tajemnica ktorej ja nie znam?
miesko najlepiej polewdica nie mrozona - koniecznie
zero soli - dopiero po usmazeniu
polewdiwce gruby kawalek 5-6 cm , delikatnie rogniatasz paluszkami zebu ja
nieco spulchnic
stek nowojorski nacierasz czarnym lub kolorowym pieprzem
i na ogien mozno rozgrzana patelnia ja uzywam planty
jak masz nie mrozone mieso pieknie sie przyrumienie jak masz mrozone
to puszcza wode i tylko tluszcz sie rozpryskuje, daltego jak masz to drugie
lepiej je
nasmarowac po wysuseniu np lignina pieprzem i mala iloscia oliwy z oliwek
pablo
pozeracz stekow
rzeszow
|