Data: 2000-05-10 06:48:56
Temat: Odp: Stek! - koniec swiata
Od: "pablo" <g...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Krzysztof Burmer <k...@u...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:8f9f4u$qcr$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
> Blagam o rade moze jest jest jakas tajemnica ktorej ja nie znam?
miesko najlepiej polewdica nie mrozona - koniecznie
zero soli - dopiero po usmazeniu
polewdiwce gruby kawalek 5-6 cm , delikatnie rogniatasz paluszkami zebu ja
nieco spulchnic
stek nowojorski nacierasz czarnym lub kolorowym pieprzem
i na ogien mozno rozgrzana patelnia ja uzywam planty
jak masz nie mrozone mieso pieknie sie przyrumienie jak masz mrozone
to puszcza wode i tylko tluszcz sie rozpryskuje, daltego jak masz to drugie
lepiej je
nasmarowac po wysuseniu np lignina pieprzem i mala iloscia oliwy z oliwek
pablo
pozeracz stekow
rzeszow
|