następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.fsmpi. rwth-aachen.de!newsfeed.straub-nv.de!eternal-september.org!feeder.eternal-septe mber.org!mx02.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail From: "Pszemol" <P...@P...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Oliwa z oliwek w przepisie na ciasto na pizze Date: Sun, 22 Mar 2015 11:00:38 -0500 Organization: A noiseless patient Spider Lines: 2 Message-ID: <memou5$ls9$1@dont-email.me> Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit Injection-Date: Sun, 22 Mar 2015 16:00:06 +0000 (UTC) Injection-Info: mx02.eternal-september.org; posting-host="8557162f3f8b12afd6a451e7f9477abc"; logging-data="22409"; mail-complaints-to="a...@e...org"; posting-account="U2FsdGVkX19PtWexD9nPPV/D+QgmcgCo" X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416 X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416 Importance: Normal Cancel-Lock: sha1:X1KM7xTj7fWfiEgn/6MvmYyz8ag= X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:363286 Ukryj nagłówki Czy ktoś się orientuje jaką rolę pełni oliwa z oliwek w cieście na pizzę? |
Zobacz także