Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: chwalesie RE: chwalesie

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: chwalesie

Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!newsgate.pl
From: r...@g...faurecia.com (RECEPTION)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: RE: chwalesie
Date: 23 Jul 2003 12:16:52 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 40
Message-ID: <9...@b...gro.pl.bf>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain
X-Trace: newsgate.onet.pl 1058955412 3281 192.168.240.245 (23 Jul 2003 10:16:52 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 23 Jul 2003 10:16:52 GMT
X-Mailer: Internet Mail Service (5.5.2656.59)
X-Received: by cs-sth-3.bf-sth.bertrandfaure.de with Internet Mail Service
(5.5.2656.59) id <PHNY13M3>; Wed, 23 Jul 2003 12:06:07 +0200
X-Received: by cs-sth-3.bf-sth.bertrandfaure.de with Internet Mail Service
(5.5.2656.59) id <PHNY13M3>; Wed, 23 Jul 2003 12:06:07 +0200
X-Received: by cs-sth-3.bf-sth.bertrandfaure.de with Internet Mail Service
(5.5.2656.59) id <PHNY13M3>; Wed, 23 Jul 2003 12:06:07 +0200
X-Received: by cs-sth-3.bf-sth.bertrandfaure.de with Internet Mail Service
(5.5.2656.59) id <PHNY13M3>; Wed, 23 Jul 2003 12:06:07 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:166022
Ukryj nagłówki


> -----Original Message-----
> From: Anna Ladorucka [mailto:a...@p...onet.pl]
>
> > no pewnie by zagescilo, ale uporczywie kojarzy mi sie
> > to z tym budyniem, ktorego chcialam uniknac...
>
> Nie wiem jaki jest Twoj stosunek do kisielu, czy podobny jak
> do budyniu, ale
> ten sok zmieszany z maka ziemniaczana to raczej przypomina
> wlasnie kisiel
> niz budyn.

masz racje, maczka ziemniaczana to bardziej kisiel. Niestety
stosunek mam podobny - bue ;) budyn i kisiel kojarza mi sie
z jakims wielkim, wstretnym glutem, nic na to nie poradze :(
wolalabym cos jakby galaretke, ale scinanie zelatyna w piekarniku
to raczej abstrakcyjny pomysl :)))

bardzo dziekuje za taki odzew, mam dzieki wam juz pare
pomyslow. Tzn. wlasciwie jeden...
wsadze sam spod do pieca, podpieke i na to juz maliny
i "pokrywke" z ciasta i na krotko do pieca ponownie.
co prawda po takiej operacji pewnie zawartosc ciasta podczas
krojenia bedzie sie wylewac, ale jakos mniej mnie to martwi
niz smak albo efekt gluta :))))))
chyba ze ktos mi podpowie jak uzyskac ta galaretke...
aha, i jeszcze jedno pytanie: ta pokrywke z ciasta to pewnie
trzeba gdzieniegdzie ponakluwac albo ponacinac?


--
s...@c...pl
s...@o...pl <--- nie pisac, rzadko odbiera
----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
23.07 Sabinka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?