Data: 2000-11-16 10:16:10
Temat: Re: Ale ryba - na świeta
Od: "Adam Boczek" <adam.boczek@NO_SPAM.komako.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wiem ze autorka probowala z halibutem i linem. Z halibutem mowile ze nie
wyszlo (chyba za tlusty + ser = na pewno za tlusty). Z linem tez bylo super.
Podejrzewam, ze wyjdzie to z kazda niezbyt sucha ryba.
--
Pozdrawiam
Adam
a...@k...pl
"Jader" <j...@p...com.pl> wrote in message
news:8v07mr$435$1@sunflower.man.poznan.pl...
> Użytkownik "Adam Boczek" <adam.boczek@NO_SPAM.komako.pl> napisał w
> wiadomości news:3a12c475$1@news.vogel.pl...
> > "Formę wyłożyć plastrami masła, położyć płat karpia, posolić. Na karpia
> > wyłożyć plastry jabłka i ananasa, zlać 1/2 szklanki wytrawnego wina,
> posypać
> > tartym, ostrym, żółtym serem i zapiec w gorącym piekarniku."
>
> A mozna tak z inna ryba?
>
> Jader
>
>
|