Data: 2000-11-16 10:38:41
Temat: Re: Ale ryba - na świeta
Od: "Dorota" <d...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
czy jest szansa, że wyszłoby z filetami z morszczuka, mintaja lub dorsza?
Przepis bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Dorota
Adam Boczek napisał(a) w wiadomości: <3a13b359$1@news.vogel.pl>...
>Wiem ze autorka probowala z halibutem i linem. Z halibutem mowile ze nie
>wyszlo (chyba za tlusty + ser = na pewno za tlusty). Z linem tez bylo
super.
>Podejrzewam, ze wyjdzie to z kazda niezbyt sucha ryba.
>
>--
>Pozdrawiam
>Adam
>a...@k...pl
>
>
>
>"Jader" <j...@p...com.pl> wrote in message
>news:8v07mr$435$1@sunflower.man.poznan.pl...
>> Użytkownik "Adam Boczek" <adam.boczek@NO_SPAM.komako.pl> napisał w
>> wiadomości news:3a12c475$1@news.vogel.pl...
>> > "Formę wyłożyć plastrami masła, położyć płat karpia, posolić. Na karpia
>> > wyłożyć plastry jabłka i ananasa, zlać 1/2 szklanki wytrawnego wina,
>> posypać
>> > tartym, ostrym, żółtym serem i zapiec w gorącym piekarniku."
>>
>> A mozna tak z inna ryba?
>>
>> Jader
>>
>>
>
>
|