Data: 2000-11-16 12:48:00
Temat: Re: Ale ryba - na świeta
Od: "Adam Boczek" <adam.boczek@NO_SPAM.komako.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Poniewaz zalozeniem trzymania sie calosci w "kupie" :-) jest roztopiony ser
wiec sadze, ze mozna sprobowac. Jak zrobisz to rzuc na grupe wyniki.
--
Pozdrawiam
Adam
a...@k...pl
"Dorota" <d...@c...pl> wrote in message
news:8v0d7i$735$1@news.tpi.pl...
> czy jest szansa, że wyszłoby z filetami z morszczuka, mintaja lub dorsza?
> Przepis bardzo mi się podoba.
> Pozdrawiam
> Dorota
>
> Adam Boczek napisał(a) w wiadomości: <3a13b359$1@news.vogel.pl>...
> >Wiem ze autorka probowala z halibutem i linem. Z halibutem mowile ze nie
> >wyszlo (chyba za tlusty + ser = na pewno za tlusty). Z linem tez bylo
> super.
> >Podejrzewam, ze wyjdzie to z kazda niezbyt sucha ryba.
> >
> >--
> >Pozdrawiam
> >Adam
> >a...@k...pl
> >
> >
> >
> >"Jader" <j...@p...com.pl> wrote in message
> >news:8v07mr$435$1@sunflower.man.poznan.pl...
> >> Użytkownik "Adam Boczek" <adam.boczek@NO_SPAM.komako.pl> napisał w
> >> wiadomości news:3a12c475$1@news.vogel.pl...
> >> > "Formę wyłożyć plastrami masła, położyć płat karpia, posolić. Na
karpia
> >> > wyłożyć plastry jabłka i ananasa, zlać 1/2 szklanki wytrawnego wina,
> >> posypać
> >> > tartym, ostrym, żółtym serem i zapiec w gorącym piekarniku."
> >>
> >> A mozna tak z inna ryba?
> >>
> >> Jader
> >>
> >>
> >
> >
>
>
|