Data: 2000-11-16 10:03:37
Temat: Re: Ale ryba - na świeta
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dana" <d...@n...com.pl> napisał...
> A dlaczego nie na Swieta? Nigdzie nie jest powiedziane, ze karp musi byc
> smazony w panierce albo gotowany i do galarety czy szarego sosu. Kazdy z
w/w
> skladnikow (no, zolty ser mozna w tym wypadku potraktowac jako przyprawe)
> miesci sie w wymaganym przez tracycje spisie wigilijnych produktow.
> --
> DanaB
> http://www.kuchnia.com.pl
> Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
>
Dana!...
Dlaczego nie na wigilię?
Bo mi osobiście wigilia kojarzy się tylko z pewnymi określonymi potrawami...
Ale już na pierwszy dzień świat może być! :)))
I jeszcze jedno... Co to za tekst: "Och, gdyby tak ktoś chciał jeść to co
ugotuje..."
Czyżbyś robiła same niedobre rzeczy? Niemożliwe... przy tak fajnej kuchennej
stronie... Nie wierzę...
Pozdruffka
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|