Data: 2004-01-20 10:25:31
Temat: Re: Aromat do ciast - wlasna produkcja
Od: "JerzyN" <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl>
> mskowronski <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl> wrote:
> > JerzyN napisa?(a):
> > > Czy nalewki tez robisz na spirytusie?
> > > 96%?
> > Zalezy jakie. Tarnine w tym roku zalewalem spirytem.
I co nie ma metalicznego posmaku?
> > Ale czesciej najpierw sok, dopiero pozniej wzmacniam.
> > Polecam rum 80%. Ma moc, i duzo lepszy smak.
> Jeżeli prawdziwy, to ma też odpowiednią cenę. A jeżeli tutejszy, to z
> kolei paskudny zapach i smak.
Władysław a jaki znasz rum tutejszy?
:-)
pozdr. Jerzy
|