Data: 2013-07-11 21:36:05
Temat: Re: Babka cytrynowa jak od Sowy
Od: s...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu poniedziałek, 8 lipca 2013 21:37:56 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Mon, 08 Jul 2013 21:15:10 +0200, Feniks z popiołów napisał(a):
>
>
>
>
> Każdy przepis na babkę piaskową gdzie dasz zamiast masła olej i dodasz
>
> startą skórkę z cytryny oraz sok z niej plus wanilię - da Ci to "cudo".
>
Dokładnie!! Szpecem od gnieciuchów raczej nie jestem, ale akurat to robiłem parę
razy, bo mi to kurde smaczy. Jeszcze w tamtym wieku Babunia mnie tego nauczyła. Ze
słodkości umiem jeszcze upitrasić tera_mi_sru , czy jak się to tam pisze... Całości
spiryta do tego nie zużywam. Resztę wchłaniam in vivo.
|