Data: 2003-03-13 09:05:22
Temat: Re: Barszczyk hehehe
Od: "Piotr Kosela" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wkn wrote:
> z octem to zeczywiscie nie za bardzo, z cytryna i z chlebem smaczne,
> ale mozna tez palaszowac z sosem tatarskim, majacym posiekane ogorki
> marynowane, tez pycha. Taki sos pasuje zreszta i do kurczaka w
> galarecie i do ryby
Kurczaka, ryby i nóżki w galarecie kiedyś jadałem z octem, później, po tym
jak jadałem obiadki w domu, gdzie ocet (spirytusowy) dolewano nawet, aby
zakwasić zupę (brrrr), tylko i wyłącznie skropione cytryną.
A Twoją i Waldemara propozycję wypróbuję, bo jeszcze nie miałem okazji.
--
Pzdr
Pe Ka
Jeżeli odpowiadasz bezpośrednio usuń co trzeba z adresu!
|