Data: 2015-02-18 17:05:45
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak wrote:
> Dnia 2015-02-18 01:22, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
>> news:54e39d6e$0$2187$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> Oczywiście. Prawdziwe ruskie pierogi bez sera:
>>>> http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260928/prawdziwe-
ruskie-pierogi.html
>>>>
>>>> Też takie jadłam, na Ukrainie - pyszne faktycznie.
>>>
>>> Wyglądają bajecznie! Pomyśleć, że to zwykłe ruskie pierogi. ;)
>>
>> Dobry fotograf umie kolorki podciągnąć na Photoshopie ;-)
>
> A to nie wiesz, że je się oczami?
Ba. Oni nawet używają "stylistów żywności", co to potrafią pod fotografię lody
z kartofli zrobić, tudzież opaleniznę pieczonego kurczaka z oleju
silnikowego... Ale apetycznie wygląda;-)
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|