Data: 2015-02-18 17:33:49
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak wrote:
> Dnia 2015-02-18 17:05, obywatel krys uprzejmie donosi:
>> Qrczak wrote:
>>> Dnia 2015-02-18 01:22, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>>> "FEniks"<x...@p...fm> wrote in message
>>>> news:54e39d6e$0$2187$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>> Oczywiście. Prawdziwe ruskie pierogi bez sera:
>>>>>> http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260928/prawdziwe-
ruskie-
pierogi.html
>>>>>>
>>>>>> Też takie jadłam, na Ukrainie - pyszne faktycznie.
>>>>>
>>>>> Wyglądają bajecznie! Pomyśleć, że to zwykłe ruskie pierogi. ;)
>>>>
>>>> Dobry fotograf umie kolorki podciągnąć na Photoshopie ;-)
>>>
>>> A to nie wiesz, że je się oczami?
>>
>> Ba. Oni nawet używają "stylistów żywności", co to potrafią pod fotografię
>> lody z kartofli zrobić, tudzież opaleniznę pieczonego kurczaka z oleju
>> silnikowego... Ale apetycznie wygląda;-)
>
> Ale my to wiemy, Kocie.
A tak se Was uświadamiam, cobyśta się nie poślinili na widok tych ślicznych
pierogów;-)
--
Pozdrawiam
J.
|