Data: 2005-12-05 11:13:40
Temat: Re: Bigos za kwaśny...
Od: "batory" <b...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "egol" <e...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dmv76a$e9q$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "chrisfox" <chrisfox@spam_na_drzewo_poczta.fm> napisał w
> wiadomości news:43930604$0$1492$f69f905@mamut2.aster.pl...
> > Witam wszystkich
> > (chyba tu jeszcze nie pisałem, choć czytuję)
> >
> > Czy istnieje jakiś prosty sposób odkwaszenia bigosu?
> > Naprodukowałem tego trochę, całkiem jest smaczny, ale nieco za kwaśny
> > wyszedł i rodzina się krzywi...
> >
> > --
> > Pozdrawiam
> > Krzysztof M. Gajda
> > www.chrisfox.kolej.szczecin.pl
> Wpakowac sloik dzemu sliwkowego.Pomoze.
>
Jeśli już to powideł, a nie dżemu.
A, i bardzo dziękuję za uznanie :-)
Pozdrawiam - Agnieszka
|