Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto drożdżowe bez pszenicy Re: Ciasto drożdżowe bez pszenicy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ciasto drożdżowe bez pszenicy

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Ciasto drożdżowe bez pszenicy
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <58021f26$0$5155$65785112@news.neostrada.pl>
<580267a8$0$15199$65785112@news.neostrada.pl>
<580291ff$0$5161$65785112@news.neostrada.pl>
<58029693$0$15193$65785112@news.neostrada.pl>
From: Animka <a...@t...wp.pl>
Date: Sat, 15 Oct 2016 22:53:27 +0200
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.7.0
Hamster/2.1.0.11
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <58029693$0$15193$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 29
Message-ID: <58029767$0$659$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 89-72-157-177.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1476564839 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 659 89.72.157.177:50614
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:373627
Ukryj nagłówki

W dniu 2016-10-15 o 22:50, Animka pisze:
> W dniu 2016-10-15 o 22:30, FEniks pisze:
>> W dniu 15.10.2016 o 19:30, Qrczak pisze:
>>> Dnia 2016-10-15 14:20, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>>> Czy ktoś może próbował zrobić takowe (na słodko lub słono - wszystko
>>>> jedno), i wyszło w miarę puszyste i sprężyste? Czy to w ogóle
>>>> możliwe z
>>>> użyciem innej mąki niż pszenna?
>>>>
>>>> Przetestowałam z mączką kukurydzianą + ryżową, ale wyszło zbite i
>>>> zakalcowate.
>>>
>>> Nie wiem, nie znam się, ale nie możesz zaszaleć ze sklepową
>>> mieszanką bezglutenową?
>>
>> Nie tyle o gluten chodzi, co o pszenicę. Mąż od jakiegoś czasu
>> odmawia jedzenia tejże.
>>
>>
> Pamietam, że do pieczenia chleba bezglutenowego czy ciastek dodawalam
> pektynę, ale teraz juz mało pamiętam ile.
> Pektynę chyba kupowałam w aptece.
>
>
Dodam jeszcze, że żyto i inne też zawierają gluten.

--
animka

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.10 Qrczak
16.10 wolim
16.10 Ikselka
16.10 bbjk
16.10 Ikselka
16.10 bbjk
16.10 Ikselka
16.10 FEniks
16.10 FEniks
16.10 FEniks
16.10 FEniks
16.10 bbjk
16.10 FEniks
16.10 Ikselka
16.10 FEniks
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?