Data: 2013-12-29 15:36:47
Temat: Re: Ciasto sylwestrowe.
Od: Sara <s...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-12-29 15:10, Ikselka pisze:
> 2 szklanki mleka
> cukier waniliowy, zapach migdałowy i pomarańczowy //koniecznie ta
> kompozycja
Ciasto do mnie zupełnie nie przemawia, kojarzy mi się filmowym z
"Weselem" Smarzowskiego, ale każdy ma swój gust, nie o to chodzi.
Pytanie: dlaczego dajesz te ohydne sztuczne zapachy? przecież jesli juz
je robisz i chcesz, by było dobre, można dać skórkę z pomarańczy smażoną
lub startą świeżą i kilka zmielonych gorzkich migdałów.
Nigdy nie daję olejków do ciast, mają wyczuwalny, wstrętny posmak.
Chyba, że was to nie razi lub nie czujecie.
Teraz, gdy wszystko można kupić, nie jest problemem aromatyzowanie
naturalnymi produktami.
|