Data: 2011-09-10 15:47:48
Temat: Re: Co jeszcze...
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 10 Sep 2011 17:29:15 +0200, Alek napisał(a):
> Użytkownik "serwessa" <s...@g...pl> napisał
>>>
>>>> ...przede mną:
>>>> - miód pitny w gąsiorze doprawić
>>>> - pomidorowego przecieru z 50 słoików zrobić
>>>> - pomidorowej pulpy ze 30 małych (do jajecznicy i leczo)
>>>> - papryki marynowanej z miodem z 15 słoików
>>>> - ogórków diabelskich słoików ze 30 (30 już mam, ale to mało)
>>>> - sałatki wielowarzywnej ze 20
>>>> - sosu pomidorowo-jabłecznego a'la ketchup, ostrego - jakieś 15-20
>>>> - dyni marynowanej ze 40 (dynię Ambar i tę włoską słodką dynię
>>>> wielką
>>>> podłużną mam)
>>>> - pomidorów zielonych a'la daktyle (nowość!) - no nie wiem, może z
>>>> 10
>>>> - sałatki z zielonych pomidorów z 15
>>>> - ...o czymś na pewno zapomniałam - a, ŚLIWKI w occie!!! - jakieś
>>>> 25
>>>> słoików
>>>> Nie móiąc o grzybach.
>>>>
>>>> Co by tu jeszcze?
>>>
>>> Założyć blogaska i nie smiecić na grupie.
>>> Widzę, że bardzo chcesz zastąpić nieboszczyka, ale daruj sobie.
>>
>> A czemu to jest śmiecenie? Właśnie fajnych informacji co by tu za
>> zapasy porobić można się dowiedzieć, a i przepisów sprawdzonych
>> dostać... Chyba o takie rzeczy w "kuchni" chodzi.
>
> W jej poście nie ma żadnych przepisów tylko pamiętniczek gosposi.
Przepis na ogórki diabelskie oczywiście przegapiłeś/aś.
Poza tym kuchnia nie polega tylko na przekazywaniu przepisów, ale i
wszelkich sugestii co do całokształtu. W twoich postach żadnego z tych
elementów nie ma - jest tylko paskudna, bo bezinteresowna złość. załóż
bloga.
--
XL
|