Data: 2005-11-01 16:06:05
Temat: Re: Co w piekarniku?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 1 Nov 2005 14:31:40 +0100, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:
>
>Le mardi 1 novembre 2005 ? 13:13:32, dans <dk7m4r$ifp$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
>
>> Je?li macie jaki? pomys?, co mo?na od pocz?tku do ko?ca zrobi? w piekarniku,
>> to b?d? bardzo wdzi?czna za przepisy.
>> UWAGA!
>> ?adne pó?produkty nie mog? by? gotowane, bo nie mam ich w czym ugotowa?.
>
>> Z góry bardzo dzi?kuj? za wszystkie podpowiedzi.
>
>> Zdesperowana i zmarzni?ta
>> Dorota
>
>- mozesz zrobic np. quiche lorraine i jej wszystkie warianty, tutaj
>wersja wege :
>http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1524
>W wersji nie-wege dochodzi do tego szynka albo boczek.
>
>
>- mozesz rowniez zrobic ziemniaki pieczone w folii, z sosem smietanowym
>lub serowym, lub tunczykowym, lub innym...
>
>
>- lub jajka w kokilkach i wszystkie ich warianty (z szynka wedzona lub nie,
>ze smietana, z parmezanem, z mozarella...)
>
>- i pizze wszelkiego rodzaju ze wszystkim co ci przyjdzie do glowy...
>
>Pozatym wszyskie ryby si doskonale przyrzadza w piekarniku, tysz...
>
>
>Ewcia
>
>
>Ewcia
..i wszystkie kartoflane zapiekanki
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|