Data: 2014-02-05 10:30:49
Temat: Re: Co z rozgotowanym ryżem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 4 Feb 2014 01:12:35 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu wtorek, 4 lutego 2014 00:33:50 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> A ja sobie tak pomyślałam, po co jest tyle rodzajów (białego) ryżu? - ten
>> na sypko, a tamten na kleisto...
>
> Smakiem też się różnią...
>
Iiitam, aż tak diametralnie nie, a i tak samego się raczej nie je ( a tylko
wtedy ów smak byłby znaczący), więc w daniu dominuje smak tego, z czym ryż
podasz :-)
Generalnie wkurza mnie tylko ten tani ryż z hipermarketu, bo się rozpada
zanim się zagotuje, a te ziarna, które pozostają niby całe, to się jakby
wywracają na lewą stronę, jest to ohydne.
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein
|