Data: 2006-11-19 21:05:08
Temat: Re: Co z sera topionego ?
Od: " Juf" <j...@b...pl.preczzespamem>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ejqgb9$e4s$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> "Konrad Kosmowski" <k...@k...net> wrote in message
> news:ejqg0q$jcj$7@atlantis.news.tpi.pl...
> > ** Panslavista wrote:
> >
> >> Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni
> >> szwajcarskiej,
> >
> > Napisałeś "Founde".
> >
> >> ser można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie...
> >
> > Hrrr. A w jakim celu? :>
>
> A posmaruj sobie chlebek, jak wola.
> Nie wiem, czy wiesz, że jest founde mięsne, a nie tylko serowe?
Fondue to jest styl prowadzenia kultury kociołka, która zaczęła się od
fondue serowego. Co innego w Valais/Wallis (.ch), a co innego okolice Lyonu,
Szwabia, czy Górny Palatynat.
> A nazwy użyłem jako nazwy typu potraw a nie jednej receptury.
Jak wyżej.
> Widać nie rozmawiamy tym samym językiem - macie braki w języku polskim.
> Polski język - trudna język, a do tego jeszcze mentalność polska nie do
> osiągnięcia dla Moise-Chazarów...
To jest jak najbardziej off-topic. I trąci pojudzaniem narodowościowym. Nie
rób tak wiecej, to nieładnie.
I nie odpowiadaj już, nie jesteśmy zainteresowani Twoim trollowaniem.
Juf
----------------------------------------------------
------------------------
----
Ich verwende die kostenlose Version von SPAMfighter,
die bei mir bis jetzt 1563 Spammails entfernt hat.
Für private Anwender ist SPAMfighter völlig kostenlos!
Jetzt gratis testen: hier klicken.
|