Data: 2010-12-08 10:57:21
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: witek J <j...@p...p.lodz.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka formulated on środa :
> Może najkrócej: drożdże to białko. Jedyny rodzaj białka, które POWINNO się
> znaleźć w chlebie prócz glutenu.
> Kiedy się wie tak prostą rzecz, że organizmy żywe (w tym drożdże) to źródło
> BIAŁKA, nie powinno się odbierać moich wypowiedzi jako sprzeczne.
Nie spodziewałem się, ale teraz to już przesadziłaś
W mące nie ma białek??? Czy Ty chodziłaś do szkoły, choćby podstawowej?
Raczysz zarzucać innym błędy pisząc coś takiego?
1. Wszystkie organizmy żywe - ROŚLINY TEŻ!!!!
2. Mąka jest źródłem białka w ilości od 8-12%
Brak słów !!!!
|