Data: 2010-12-08 13:01:54
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 08 Dec 2010 12:03:10 +0100, witek J napisał(a):
> Ikselka pretended :
>> Dnia Tue, 07 Dec 2010 10:23:02 +0100, witek J napisał(a):
>>
>>> Piszesz o dodaku drożdży martwych i ... znowu kulą w płot.
>>> Dodaje się ekstrat drożdżowy, a są zhomogenizowane drożdże, i nie ma
>>> tam białek a krótkie peptydy. Więc pomysł na okreslenie tego jako
>>> "podbicie ilości drożdży" jest tak absurdalny jak większość twoich
>>> interpreteacji.
>>
>> "Podbicie" ilości BIAŁKA, białka. Czytaj to, na co odpowiadasz.
>
> A ty przeczytałaś moją odpowiedź, PRZEZCZYTAŁAŚ?
> Umiesz odpowiedzieć na postawione pytania i zarzuty?
EOT
Z durniami nie ma sensu gadać.
|