Data: 2010-12-08 21:46:15
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: witek J <j...@p...p.lodz.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pretended :
> Dnia Wed, 08 Dec 2010 17:33:51 +0100, witek J napisał(a):
>
>> It happens that Ikselka formulated :
>>> Dnia Wed, 08 Dec 2010 12:00:09 +0100, witek J napisał(a):
>>>
>>>> Tyle tylko że wypisujesz takie bzdury - jak brak białek roślinnych w
>>>> mące.
>>>
>>> Nigdzie tego nie sugerowałam, pisałam coś przeciwnego. Dyskusja z Tobą
>>> ewidentnie przerasta moje możliwości :->
>>> EOT
>>
>> Cytat z "wypowiedzi nieuka" w tym wątku ...
>> "Może najkrócej: drożdże to białko. Jedyny rodzaj białka, które POWINNO
>> się znaleźć w chlebie prócz glutenu."
>>
>> Sama nie wiesz co piszesz, czy cytuje jkies strony www
>
> To MOJA wypowiedź.
>
>> bez zrozumienia
>> tekstu.
>> Bez pozdrowień
>
> Jesli zacytowane zdanie wyraża pogląd o BRAKU białka w chlebie, to szapoba
> głupkowi, co czytać nie umie.
O jak upzejmnie wo własnej mierności intelektualnej
|