Data: 2010-12-08 21:59:46
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: "E." <e...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
witek J pisze:
> It happens that Ikselka formulated :
>> Dnia Wed, 08 Dec 2010 12:00:09 +0100, witek J napisał(a):
>>
>>> Tyle tylko że wypisujesz takie bzdury - jak brak białek roślinnych w
>>> mące.
>>
>> Nigdzie tego nie sugerowałam, pisałam coś przeciwnego. Dyskusja z Tobą
>> ewidentnie przerasta moje możliwości :->
>> EOT
>
> Cytat z "wypowiedzi nieuka" w tym wątku ...
> "Może najkrócej: drożdże to białko. Jedyny rodzaj białka, które POWINNO
> się znaleźć w chlebie prócz glutenu."
>
> Sama nie wiesz co piszesz, czy cytuje jkies strony www bez zrozumienia
> tekstu.
> Bez pozdrowień
>
>
Dla niej gluten = białko.
Zrozum - ona nauczycielem kiedyś była - wielu przedmiotów - matematyki,
muzyki, plastyki, biologii pewnie też.
E.
|