Data: 2010-12-08 11:03:10
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: witek J <j...@p...p.lodz.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pretended :
> Dnia Tue, 07 Dec 2010 10:23:02 +0100, witek J napisał(a):
>
>> Piszesz o dodaku drożdży martwych i ... znowu kulą w płot.
>> Dodaje się ekstrat drożdżowy, a są zhomogenizowane drożdże, i nie ma
>> tam białek a krótkie peptydy. Więc pomysł na okreslenie tego jako
>> "podbicie ilości drożdży" jest tak absurdalny jak większość twoich
>> interpreteacji.
>
> "Podbicie" ilości BIAŁKA, białka. Czytaj to, na co odpowiadasz.
A ty przeczytałaś moją odpowiedź, PRZEZCZYTAŁAŚ?
Umiesz odpowiedzieć na postawione pytania i zarzuty?
|