Data: 2010-12-09 12:51:18
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: witek J <j...@p...p.lodz.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
After serious thinking Ikselka wrote :
> Dnia Thu, 9 Dec 2010 09:04:50 +0100, Panslavista napisał(a):
>
>> "witek J" <j...@p...p.lodz.pl> wrote in message
>> news:idq122$i81$1@inews.gazeta.pl...
>>> Ikselka submitted this idea :
>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>> Dla niej gluten = białko.
>>>>
>>>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Gluten
>>>> "Gluten - mieszanina białek roślinnych: gluteniny i gliadyny. Występuje w
>>>> ziarnach zbóż: pszenicy, żyta, jęczmienia i owsa."
>>>>
>>> Napisane jest tam, że to jedyne dwa białka? Przecież brnież, zamiast
>>> przyznac się, że sie mylisz!
>>>
>>>
>>>>
>>>> Jeszcze? Czy już wystarczy?
>>> Nie czytasz, tylko wstawiasz linki - nikt nie próbuje ci wmówić, że nie ma
>>> w mące glutenu, ale że procentowo w stosunku do innech białek roslinych
>>> jest go zznacząco mniej.
>>> Jestes wstanie to zapamiętać?
>>>
>>>> XL //tzn ona.
>>> Witek
>>
>> Cienias, stawiasz tezę, później przypisujesz ją XL, bo ona licząc na
>> pewien poziom wykształcenia interlokutora nie robi łopatologicznego wykładu
>
> Dokładnie.
>
>
> Spokojnie - on z tych, co piszą "brnież". I takie różne podobne. Mnie to
> wystarczy :-)
Przy twoich bzdurach, jedyną rzeczą do której jesteś wstanie się
przyczepić to moje literów (często wynikające z podniesionego ciśnienia
i "starania się" zachowania odpowiedzi bez inwektyw.
Ale błedów rzeczowych czy logicznych niestey nie udaje Ci się wykazać,
nawet próbując zasłaniać się cientymi własnymi wypowiedziami - przecież
można wrócić kilka postów wyżej i widać kto co powiedział
Witek
buhahaha
Witek
|