Data: 2010-12-09 15:06:04
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 09 Dec 2010 15:52:52 +0100, medea napisał(a):
> W dniu 2010-12-09 14:03, Ikselka pisze:
>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 11:23:02 +0100, medea napisał(a):
>>
>>> To wyjaśnijcie wreszcie (Ty albo Witek), jakie jeszcze białko jest w tej
>>> mące oprócz glutenu.
>>
>> W CHLEBIE.
>> Nie chodzi o białko W MĄCE
>
> Chleb się robi z mąki przecież, a te białka w tajemniczych
> okolicznościach chyba nie znikają po drodze?
>
> Ewa
Możesz zacytować, z czego wnioskujesz owo "znikanie"? Bo może wreszcie
dojdziemy do jakichś ustaleń.
|