Data: 2010-12-09 17:30:40
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 09 Dec 2010 17:09:23 +0100, medea napisał(a):
> W dniu 2010-12-09 16:06, Ikselka pisze:
>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 15:52:52 +0100, medea napisał(a):
>>
>>> W dniu 2010-12-09 14:03, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 11:23:02 +0100, medea napisał(a):
>>>>
>>>>> To wyjaśnijcie wreszcie (Ty albo Witek), jakie jeszcze białko jest w tej
>>>>> mące oprócz glutenu.
>>>>
>>>> W CHLEBIE.
>>>> Nie chodzi o białko W MĄCE
>>>
>>> Chleb się robi z mąki przecież, a te białka w tajemniczych
>>> okolicznościach chyba nie znikają po drodze?
>>>
>>> Ewa
>>
>> Możesz zacytować, z czego wnioskujesz owo "znikanie"? Bo może wreszcie
>> dojdziemy do jakichś ustaleń.
>
> W takim razie na czym polega różnica między mąką a chlebem, biorąc pod
> uwagę temat tej dyskusji?
>
Odpowiedź pytaniem na pytanie jest niegrzeczna.
|