Data: 2010-12-09 16:09:23
Temat: Re: Czy glutaminian sodu szkodzi?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-12-09 16:06, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 09 Dec 2010 15:52:52 +0100, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2010-12-09 14:03, Ikselka pisze:
>>> Dnia Thu, 09 Dec 2010 11:23:02 +0100, medea napisał(a):
>>>
>>>> To wyjaśnijcie wreszcie (Ty albo Witek), jakie jeszcze białko jest w tej
>>>> mące oprócz glutenu.
>>>
>>> W CHLEBIE.
>>> Nie chodzi o białko W MĄCE
>>
>> Chleb się robi z mąki przecież, a te białka w tajemniczych
>> okolicznościach chyba nie znikają po drodze?
>>
>> Ewa
>
> Możesz zacytować, z czego wnioskujesz owo "znikanie"? Bo może wreszcie
> dojdziemy do jakichś ustaleń.
W takim razie na czym polega różnica między mąką a chlebem, biorąc pod
uwagę temat tej dyskusji?
Ewa
|