Data: 2004-05-19 14:42:45
Temat: Re: Czy i czym nasączyć biszkopt??
Od: "Czarownica" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> <s...@p...onet.pl>
>
> > oj nie kokosowy albo smietankowy totalnie nie pasuje do rafaello
>
> Yyyy...? Dlaczego...? Przeca smakowo współgra. Zawsze tak robię i goście
> biją się o ostatni kawałek ;-)
> Poza tym dodaję kilka kropel tego aromatu a nie kubeł.
>
> fata
>
>
oj tez dodaje kilka kropel ale jakos tak mi po prostu lepiej smakuje bez tych
armatów jesli idzie o gości to zawsz ebija sie o rafaello nie zalznie od tego
czym jest nas aczony biszkopt hehehe
tak wiec sa gusta i guściki tyle
pozdr.
Czarownica
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|