Data: 2017-01-15 00:17:19
Temat: Re: Czy jecie Nutelle?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
FEniks <x...@p...fm> wrote:
> W dniu 14.01.2017 o 18:49, Pszemol pisze:
>> Do wszystkiego się człowiek może przyzwyczaić ;-)
>>
>> Nawet do gotowanej, chudej piersi kurczaka, bez skóry - bueh!
>> Równie dobrze można kawałek zmocznonego kartonu jeść... ;-)
>>
>> p.s. kuchcę sobie właśnie fasolkę z ryżem według tego przepisu:
>> http://www.foodnetwork.com/recipes/robert-irvine/red
-beans-and-rice-recipe.html
>
> Fajnie wygląda. :) Wczoraj robiłam zapiekankę ryżową ze szpinakiem,
> warzywami, jajem i kawałkami zmoczonego kartonu. Bardzo dobra wyszła. :)
>
> Natomiast dzisiaj piekłam perliczkę z rozmarynem i cytryną, taka sobie.
> Jak dla mnie za suche i włókniste mięso, zdecydowanie wolę pędzone kurczaki.
> Ale ciekawe, jak taka perliczka sprawdziłaby się w gotowaniu, może
> jeszcze dam jej kiedyś szansę.
>
> Ewa
>
>
>
Wot i popsuła perliczkę.
http://poprostupyszne.blogspot.com/2013/04/pieczona-
perliczka.html?m=1
--
XL
|