Data: 2001-11-08 23:57:54
Temat: Re: Czy jest tutaj ktos z Holandii...?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Odmawiam stanowczo. Waldek jest czyms wiecej niz BabelFish. Na !!!
Efffcia !
--
Niesz !
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> a écrit dans le message :
6...@4...com...
>
> >> 500g zelfrijzend bakmeel
> >> 350g bruine basterd suiker
> >> kostka bakboter
> >> 5 lyzeczek lub cos wiecej mleka
> >> 5 lyzeczek speculaaskruiden
> >>
> >> Make i basterdsuiker wsypac do michy. Maslo pokrojone w kosteczki,
mleko i
> >> speculaaskruiden do tego. Ugniatac. Piec rozgrzac do 175 st.
Wysmarowac
> >> blache. I pepernoten wyrabiac, my robimy wieksze okragle plaskie
> >ciasteczka.
> >> Co ja sie tam w guziczki bede bawic. I do pieca, wazne zeby w srodku
> >> ustawiona blacha byla a nie gdzies na samej gorze. Jak dlugo piec?
Nawet
> >nie
> >> wiem, my wyciagamy i sprawdzamy i tak sie nikt juz doczekac nie moze.
> >> Lepsze sa od kupnych. Moze cie rozczarowalam, ale nie jestem zadna
> >> keukenprinces i nic innego korzennego nie znam.
> >
> >Hola !!
> >Tu jest grupa polskojezyczna !
> >To po co czas marnuje, zeby na polski moje przepisy tlumaczyc ?!
> >
> >Mechcia, Magda, Szefowa !! Kto tu porzadku pilnuje ??!!??
> >
> >Ewcia (wzburzona)
>
> to tylko nam trzeba Waldka wolac i sprawa rozwiazana, a ze zemsty
> mozesz rzucic przepis we Franglais!
>
> K
> K.T. - starannie opakowana
|