Data: 2001-11-08 22:11:52
Temat: Re: Czy jest tutaj ktos z Holandii...?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> 500g zelfrijzend bakmeel
>> 350g bruine basterd suiker
>> kostka bakboter
>> 5 lyzeczek lub cos wiecej mleka
>> 5 lyzeczek speculaaskruiden
>>
>> Make i basterdsuiker wsypac do michy. Maslo pokrojone w kosteczki, mleko i
>> speculaaskruiden do tego. Ugniatac. Piec rozgrzac do 175 st. Wysmarowac
>> blache. I pepernoten wyrabiac, my robimy wieksze okragle plaskie
>ciasteczka.
>> Co ja sie tam w guziczki bede bawic. I do pieca, wazne zeby w srodku
>> ustawiona blacha byla a nie gdzies na samej gorze. Jak dlugo piec? Nawet
>nie
>> wiem, my wyciagamy i sprawdzamy i tak sie nikt juz doczekac nie moze.
>> Lepsze sa od kupnych. Moze cie rozczarowalam, ale nie jestem zadna
>> keukenprinces i nic innego korzennego nie znam.
>
>Hola !!
>Tu jest grupa polskojezyczna !
>To po co czas marnuje, zeby na polski moje przepisy tlumaczyc ?!
>
>Mechcia, Magda, Szefowa !! Kto tu porzadku pilnuje ??!!??
>
>Ewcia (wzburzona)
to tylko nam trzeba Waldka wolac i sprawa rozwiazana, a ze zemsty
mozesz rzucic przepis we Franglais!
K
K.T. - starannie opakowana
|