Data: 2008-02-15 15:38:08
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: "bazyli4" <b...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gosia Plitmik" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:fp413n$bm2$1@news.onet.pl...
> bazyli4 pisze:
> Chcesz, czy nie, z winem, czy tez bez, fasolka po bretońsku nie będzie
> nigdy "wytrawna kolacją".A białe wino, to juz porażka. Z drugiej strony,
> skoro fasolka po bretońsku, to dla Ciebie wytrawny posiłek, to i wino może
> pasować;-> No, ale ja z tych, która co do teatru w kombinezonie roboczym
> nie chodzi
Jeśli coś ma być wykwintne, to to jest w klasie 'jak'... a nie 'co'... ale
wiem, że im dłużej żyję tym częściej spotykam ludzi, którzy już dawno o tym
zapomnieli... to jak z ostrygami... do dziś nie mogę zrozumieć, jak mozna
przepłacać za jedzenie dla biedoty...
Pzdr
Paweł
|