Data: 2008-02-15 17:30:47
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 14 Feb 2008 15:17:44 +0100, "bete" <b...@w...pl> wrote:
>Zapraszam gości na obiado-kolację. Zastanawiam się nad jadłospisem. Jak
>myślicie, czy fasolka bo bretońsku może być daniem dla gości, czy należy
>raczej do dań siermiężnych, pasujących tylko do najbliższej rodziny?
podaj w misnienskiej wazie, posyp natka i daj temu niezrozumiala
zagranicznie brzmiaca nazwe. bedzie jak raz wykwitnie, panie
dzieju ;))
trys, co podaje ludziom, co mu do glowy przyjdzie. I tak rozleja,
rozsypia, to co ja sie bede obcyndalac ;P
K.T. - starannie opakowana
|