Data: 2008-02-16 09:25:58
Temat: Re: Danie siermi??ne czy ekskluzywne?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 15 Feb 2008 11:27:17 -0800, Magdalena Bassett
<i...@b...com> wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>
>
>> trys, co podaje ludziom, co mu do glowy przyjdzie. I tak rozleja,
>> rozsypia, to co ja sie bede obcyndalac ;P
>> K.T. - starannie opakowana
>
>
>A co podajesz, gdy monsz przyprowadzi szefa? albo ambasador francuski
>wpadnie?
>
>MB
Napewnonie sledzie, bo nienawidze, rhehrehre
monsz szefa nie przyprowadzi bo sam sobie szefem, hehe
ambasador francuski, sadzac zmojego nastroju , dostalby barszcz
ukrainski i cornish pastie (bo bede robic dzisiaj) a na deser
moje owocowe cos jak tiramisu.
jednego High Comissioner'a podejmowalam barszczem na wedzonce, z
fasola, faszerowanym ziemniakami z czyms tam i lemon maringue pie
(z ostrzezeniem, ze ciasto kruche na spdzie w moim wykonaniu jest
tylko dekoracja) i lody pozniej (do zwyklych waniliowych
dodawalam keidys metoda prob i bledow swieze owoce i do
zamrazarki nazad wkladalam calosc...nie zdaly egzaminu winogrona,
bo maz uznal, ze to pociski ;PPPPP
trys
K.T. - starannie opakowana
|