Data: 2008-02-16 09:36:54
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 16 Feb 2008 08:31:33 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <8617448722$20080215224231@ewcia.kloups>,
> "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
>
>> Le vendredi 15 février 2008 ? 08:55:37, dans
>> <w...@n...onet.pl> vous écriviez :
>>
>>
>> > jakie wino polecasz d fasolki po bretoNsku?
>>
>>
>> Cahors albo madiran
>
>Czyli do?? proste wina.
>
>
>> powinny pasowac (tak jak pasuja do cassoulet, ktorego
>> fasolka po bretonsku jest odmiana).
>
>Nie jest.
>
>W?adys?aw
Jak nie jest? I to fasola z miesem i to, siedzi w piecyku dlugo?
siedzi. Smaczne? smaczne.
;)
trys
K.T. - starannie opakowana
|