Data: 2008-02-16 23:17:00
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fp7qf2$5hn$1@news.onet.pl>, "dippi" <dippi[HATESPAM]@op.pl>
wrote:
> Użytkownik "Jerzy Nowak" napisał w wiadomości
>
> >>> Ja nie widzę takiegO związku, a nawet specjalnie
> >>> jego możliwości. Poczynając od tego, że podobieństwo jest niewielkie.
>
> >> Skladniki, tak (fasola, boczek, dodatek pomidorow).
>
> >http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,3186147
0,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
>
> Po przeczytaniu przepisu widzę, że pomijąjąc gęsinę i podpiekanie pod
> koniec, przed podaniem to praktycznie tak samo przygotowuję fasolkę. Jak
> dla mnie podobieństwo więc istnieje.
Jadłoś tokiedyś?
Władysław
|