Data: 2006-10-21 16:24:30
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <ehdhif$but$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> news:wlalos-6697AF.15182921102006@news.gazeta.pl...
> > In article <ehd5re$h6d$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >
> >> "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
> >> news:8058791847$20061021145347@ewcia.kloups...
> >>
> >> > Na razie udalo mi zgromadzic marchew, pory, cebule, seler oraz
> >> > pasternak (nie ma u nas korzenia pietruszki). Co jeszcze trzeba ?
> >> > Dodam ze chce ugotowac kure w rosole, wiec kapusta chyba niepotrzebna?
> >>
> >> Przeciwnie - kapusta wloska, w zaleznosci od wielkosci okolo 1/8 do 1/4
> >> glowki, do listy dopisz - zabek lub dwa czosnku (nie zawsze)...
> >
> > Czosnek do włoszczyzny? Co za bzdura.
> >
> > Władysław
>
> A gdzie to napisałem? Mowa o rosole.
Tego nie napisałeś. A pytanie było o włoszczyznę.
Wladysław
|