Data: 2007-07-10 20:23:05
Temat: Re: Dlaczego wątróbka "strzela" przy smażeniu?
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Rablinka napisał(a):
>
>> Robić wątróbkę duszoną z cebulką - wg mojego "zapodanego" tu kiedyś
>> przepisu, wychwalaną pod niebiosa.
>
>
> Naprawdę pyszna! Polecam!
>
> Ikselko dzięki za przepis, od kiedy go mam - częściej robię wątróbkę. A
> i wieprzową zdarzyło mi się tak samo przyrządzić z tym, że najpierw ją
> przez noc moczyłam i też była bardzo smaczna.
>
> Pozdrówka
> Rablinka
>
Rablinko, może masz go gdzieś blisko w kompie - to podrzuć - no, chyba
że tylko w pamięci :-)
Jakoś nie mogę znależć tutaj - może usunęłam... Nie musiałabym wstukiwać
Ewie od nowa; ale jeśli go nie masz, to zrobię to znowu :-)
--
XL wiosenna :-)
****************************************************
*************
"Deja vu" - "Wszyscy jesteście w milicji? - Fantastyczny kraj!"
|