| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.PO STED!not-for-mail From: Robson <r...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Dlaczego woda kipi? Date: Thu, 26 May 2011 10:59:36 +0200 Organization: http://onet.pl Lines: 9 Message-ID: <irl4pq$c4k$2@news.onet.pl> References: <4dd1466a$0$2458$65785112@news.neostrada.pl> <7...@w...curva.com> <s...@k...localhost> NNTP-Posting-Host: 62.233.192.4 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.onet.pl 1306400378 12436 62.233.192.4 (26 May 2011 08:59:38 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 26 May 2011 08:59:38 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.17) Gecko/20110414 Thunderbird/3.1.10 In-Reply-To: <s...@k...localhost> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:336200 Ukryj nagłówki > To chyba Ty nie uwazales, bo sol obniza temperature topnienia wody, ale | |
Zobacz także