« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: K <...@...c> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Domowe wędlinki - cd. Date: Thu, 29 Mar 2012 17:21:50 +0200 Organization: Dialog Net Lines: 11 Message-ID: <jl1uma$gft$1@news.dialog.net.pl> References: <1qhn16kw77l2z$.1am8djkgghtmh.dlg@40tude.net> <jl0v1b$bbd$1@news2.ipartners.pl> <1...@4...net> Reply-To: ...@...c NNTP-Posting-Host: dynamic-78-8-91-27.ssp.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.dialog.net.pl 1333034506 16893 78.8.91.27 (29 Mar 2012 15:21:46 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Mar 2012 15:21:46 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20120327 Thunderbird/11.0.1 In-Reply-To: <1...@4...net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:344251 Ukryj nagłówki Azotyn sodu jest potencjalnie rakotwórczy (wg IARC: klasa 2A - |
Zobacz także