Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "@nn" <a...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Eksperyment mój dzisiejszy
Date: Sat, 03 Nov 2007 23:21:49 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 31
Message-ID: <fgis2t$f9t$1@inews.gazeta.pl>
References: <fgipfs$6gg$1@inews.gazeta.pl> <0...@k...net>
NNTP-Posting-Host: gl164-25.master.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1194128285 15677 89.151.25.164 (3 Nov 2007 22:18:05 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 3 Nov 2007 22:18:05 +0000 (UTC)
X-User: ann1977
In-Reply-To: <0...@k...net>
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.6 (Windows/20070728)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304984
Ukryj nagłówki
Konrad Kosmowski pisze:
> Gratulacje. ;)
A dziękuję :)
>
> Pielmieni to takie pierożki tak?
Tak pierożki, z tego co czytałam powinny być lepione na kształt naszych
uszek - mi się nie chciało bawić, więc wyglądały jak pierożki.
>
>> A więc po pierwsze rosół - tu się specjalnie rozpisywać nie będę. Rosół to
>> rosół: zimna woda, kawał wołu, włoszczyzna i pół dnia stania przy garze.
>
> Och to jest temat na który rozpisywać się właśnie można. Pół dnia gotujesz?
Ano pół dnia, ale to właśnie ze względu na woła.
> Ja raptem 1,5h i nie na wołu tylko na kukurze ;)
Nie cierpię rosołu z kury, nie wiem uraz chyba jakiś mam. Jeszcze
bardziej nie lubię tylko rosołu z kaczki... brrr.
> i dodaje pieczarek za to nie lubię pietruszki etc. ;)
Pierwsze słyszę/czytam o pieczarkach w rosole, ja nie przepadam za
kapustą, natomiast lubię wyjadać selera ;)
Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|