Data: 2012-02-15 20:48:59
Temat: Re: Faworki
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-02-15 19:41, Bbjk pisze:
>
> Spokojnie możesz, tylko zawiń je w wilgotną ściereczkę lub folię, by
> nie obeschło. Nazajutrz będzie troszkę gumowate, ale nie odbije się na
> jakości chrustu/faworków.
Dzięki, dzięki wszystkim za odpowiedzi. Przez ten dzisiejszy śnieg i
korki i tak stanęło na tym, że ciasto zrobię jutro rano, a usmażę po
południu. W dodatku zapomniałam kupić tłuszczu do smażenia.
> Obiło mi się chyba o oczy, ze masz maszynę do chleba, podobno w niej
> rewelacyjnie się robi ciasto faworkowe :)
Nie mam maszyny. Na razie zaczynam moją przygodę chlebową.
Ewa
|