Data: 2006-01-28 17:05:05
Temat: Re: Faworki. Czemu nie chrupiące?
Od: "Sowa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gosia" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:drdpcl$ne6$1@news.onet.pl...
> No właśnie gdzieś tyle.
Może jakąś trefna mąka Ci się trafiła?
Z jakiej mąki robiłaś te faworki?
Ew, możesz na drugi raz oprócz spirytusu/octy, odjąć od porcji łyżkę mąki, a
na jej miejsce dać łyżkę mąki ziemniaczanej, albo kukurydzianej.
No i wałkować na prawie przeźroczyście i rzucać na gorący tłuszcz.
Jak to nie pomoże, to znaczy że nic innego, tylko ktoś Ci kuchnię zauroczył
. ;)
--
Edyta Czyż
>>Sowa<<
// varium et mutabile semper femina // Wergiliusz
|